Foto: Raymond Engmark

Torsdag formiddag ble det komplette programmet for Musikkfestuka 2017 sluppet.

Alt fra Barokk til joik, kirkemusikk og finsk tango. Årets musikkfestukeprogram er både allsidig og utfordrende. Det var en fornøyd musikkfestukedirektør som la frem det komplette programmet for nyskjerrige tilhørere i Stormen bibliotek torsdag formiddag.
- Jeg synes vi har et sterkt program. Vi har ivaretatt bredden, og vi har en rekke oppsettinger som jeg tror blir spektakulære, sier direktør for Nordland Musikkfestuke, Andre Wallann Larsen.

Musikkfestuka 2017 tyvstarter med et smell fredag 4. august da selveste Morten Abel spiller fot en fullsatt Nyholms Skandse. På festivalens første offisielle dag er det ingen ringere en toppsolistene fra Wiener Staatsballett som danser perler fra balletthistorien på festivalens åpningskonsert.
- Vi er utrulig stolte over å kunne presentere solister fra Europas fremste ballettensamble her i Bodø. Dette føyer seg seg i rekken av en serie sterke åpninger av Musikkfestuka de senere årene. Spesielt artig er det å kunne tilby dette i by en der balletttradisjoen har stått og står sterkt i befolkningen, sier André Wallan Larsen.

Videre er det duket for gjennsyn med favorittene L´Arpeggiata, som har med seg en helt ny besetning til Bodø for å spille Händel i flere ulike variasjoner.  Her på vår hjemmeside kan du lese utfyllede omtaler av alle årets konserter. Du kan også laste ned programmet i pdf-format ved å trykke her!