Hvert år er rundt hundre frivillige i full sving for å gjøre Nordland Musikkfestuke mulig. Entusiaster som stiller opp – ofte år etter år. Her er to av dem

Av: Jørgen Mathisen 

-Det er så mange artige folk å treffe!

Gøril Berg har vært frivillig for Nordland Musikkfestuke i fem år og synes det er helt fantastisk.

-Masse artige folk å treffe, og masse artig jobb vi får være med på å gjøre, sier Gøril, og framhever spesielt «premien» som er å få høre masse fin musikk.

-Men i tillegg får jeg mange andre fine «premier»: Jeg har truffet mange nye mennesker som har blitt mine venner gjennom dette arbeidet, sier Gøril Berg.

En utrolig fellesskapsfølelse

-Jeg var frivillig for første gang i fjor, og jeg gleder meg veldig til å sette i gang i år også, sier Mona  Haugane.

-Kanskje er det den sosiale kontakten med folk som er viktigst for meg, det blir en utrolig god fellesskapsfølelse av å være med på dette. Det var mange mennesker i dette jeg aldri har møtt før, og nå håper jeg å møte mange av dem igjen dette året, sier Mona Haugane.

– Det er mange som har meldt seg «til dyst» allerede, men vi mangler noen frivillige for at kabalen skal gå helt opp, forteller produsent Henrik Lamark.

Som frivillig får du ny kompetanse, nye erfaringer, knytter nære bånd og relasjoner, i tillegg til at du opplever festivalen fra innsiden. Det er mange arbeidsoppgaver å velge mellom og vi håper noen av dem vekker frivilliginstinktet i deg! Aktuelle arbeidsoppgaver er vakt på konsertarena, billettsalg/ -kontroll, sjåfør, servering og skjenking, rigge- og bærehjelp, og salg av festivalartikler. 

Som frivillig under Nordland Musikkfestuke får du som tar mer enn tre vakter et akkrediteringskort som gir deg fri inngang på alle konserter som ikke er utsolgt, du får  mat og drikke ved lange økter og får delta på en helt fantastisk avslutningsfest. Vi kan også garantere gode opplevelser og masse god erfaring i tillegg til at du kommer til å treffe masse hyggelige mennesker og artister! 

 
 Meld deg som frivillig her!