Nyheter

Vinylsøndag under Musikkfestuka!

Vinylsøndag er et konsept som er inspirert av Classic Album Sundays og arrangeres denne gangen som en del av Nordland Musikkfestuke. Seansen er helt gratis og arrangeres i Litteratursalen til Stormen bibliotek. Skru av mobilentelefonen, ta med deg selv og en venn og gjenoppdag gleden av å ligge på gulvet og lytte til musikk igjen. Innleder er Anneli Drecker.

Derfor er vi frivillig!

Hvert år er rundt hundre frivillige i full sving for å gjøre Nordland Musikkfestuke mulig. Entusiaster som stiller opp – ofte år etter år. Her er to av dem

Musikk fra hvert et kammer

Onsdag 10. august åpner et helt nytt Bohus når møbel- og interiørvarehuset stenger sine dører. For da blir den særpregede sentrumsgården Bodøs nye konsertlokale og åsted for Vardøger.

Folkekjær klassiker i ny drakt!

Lidenskap og høytidelighet, vakker musikk og stor dramatikk – alt finnes i «Herr Petters Lovsang».  I år er kirkespillet tilbake under Nordland Musikkfestuke, i ny utgave.

GOD GAMMEL BARNETIME– OG CRAZY HUMOR

Barna skal også ha et skikkelig tilbud under Nordland Musikkfestuke. I år er det to hovedelementersom tilbys spesielt for barn – et tilbud for de aller minste og et for de litt større.

Musikalsk Mingleplass på Bjørk

Musikalsk Mingleplass er festivalens offisielle møteplass under hele musikkfestuka.

Til nyhetsarkiv